Tulevaa toimintaa

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

EDUSKUNTAVIERAILU  2018

- vierailu eduskuntataloon toteutuu 2018 maaliskuun 6 ja 7 päivinä.

Isäntinämme siellä ovat Sisäministeri Paula Risikko ja Kansanedustaja Harry Wallin, molemmat täältä kotikylästämme.

Matkaan lähdemme tiistaina 6.3.2018 klo 6,40 Seinäjoen Joupin City Marketin P-alueelta reittiä >>>> Jaakkolantie >>Matkakeskus>>Kivistön S-Market, joista pääsee kyytiin.
Keskiviikkona 7.3.2018 lähdemme samoin kellonajoin ja reitein kuin yllä mainitaan.

Jatkamme matkaa Helsinkiä kohti. Jos tarvetta ilmenee voimme pitää omakustanteisen kahvitauon jossain. Sitten jatkamme Hyvinkäälle, jossa ruokailu Hyvinkään Sveitsinhovissa klo 11.00. Ruokailuaikaa on noin 45 minuuttia.
Helsingissä olemme klo 12.30.

Turvatarkastuksen jälkeen tutustuminen Eduskuntataloon alkaa 12.45.
Isäntinämme ovat Sisäministeri Paula Risikko ja Kansanedustaja Harry Wallin avustajineen.
Tuon esittelykierroksen aikataulu ym. siihen liittyvä selkenee paikalla tarkemmin.

Lähdemme kotiin esittelyjen jälkeen. Kotimatkalla ruokailemme Tei- tuvassa ja jos on tarvetta, pysähdymme myös paluumatkalla jossain kahvittelemaan omalla kustannuksella.

Tuossa tuo retken esittely lyhykäisyydessään.

Retken hinta on 46 euroa henkilö. Summan voi maksaa Ruskan tilille 26.2.2018 mennessä.
Maksun saaja: Seinäjoen seudun Ruskayhdistys. Tilinumero:FI88 4924 0010 4976 70
(merkatkaa maksaessanne ketä/keitä maksu koskee - ei viitenumeroita)

Hinta sisältää: Turvallisen Linja-auto matkan, kaksi ruokailua sekä eduskunnan esittelyn mahdollisine siellä tarjottavine kahveineen. Matkan maisemat linja-auton ikkunasta katseltuna. Mukavan matkaseuran.

Lisätietoja: Matkavastaava Jorma Olli, 0505979968  jormaolli@gmail.com

Ruskamatka Saariselälle toteutetaan 3 - 7.9.2018

Tässä matkan ohjelmarunkoa:

Maanantai 03.09

Lähtö Seinäjoelta aamuvarhaisella n klo 06.00 1-2 bussilla kohti Saariselkää reittiä Seinäjoki-Kokkola-Oulu-Rovaniemi-Sodankylä-Saariselkä. Matkalla pakolliset tauot ja Ruokailu, joka kuuluu matkan hintaan.

Perille Saariselälle saavutaan klo 18.00 illalla ja majoitutaan Santa`s Hotel Tunturiin (ent. Tunturihotelli) 2h-hotellihuoneisiin. Huoneiden varustukseen kuuluu mm: suihku, WC, hiustenkuivain,TV,puhelin,internet,kahvi-tee-kaakaosetti,vedenkeitin.Majoitushintaan sisältyy myös kuntosalin vapaa käyttö, iltasauna ja ohjelmamaksu ravintoloihin.

Tiistai 04.09, -Keskiviiko 05.09- Torstai 06.09

Aamiainen hotellissa .
Vapaata tutustumista Saariselän maisemiin, patikointia ym. Järjestämme halukkaille tutustumisia tunturireitteihin kunkin voimavarojen mukaan. Kannattaa ottaa mukaan hyvät maastoon sopivat jalkineet ja retkipukineet. Vyölaukku ja mehupulloja yms. Reipasta mieltä.

Bussi / bussit ovat vapaasti käytettävissä hintaan sisältyy esim. mahdollinen käynti Inarin Saamelaismuseo Siidassa, sekä käynti Kiilopäällä. Hintaan sisältyy joka päivä keittolounas erikseen sovittavissa paikoissa ( ei hotellissa).

Iltojen ohjelma vapaa. Myös iltaohjelmaan kuuluvaa pukinetta kannattaa ottaa mukaan jos haluaa vaikka tanssimaan tms. Iltaohjelmaakin alueella on runsaasti, niin kirkossa, kuin myös ravintoloissa.

Perjantai 07.09

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus.
Lähtö kotimatkalle tapahtuu n klo 08.30 aamulla. Paluumatkan reitti sama kuin menomatkalla. Matkalla pakolliset tauot ja hintaan sisältyvä ruokailu

Paluu Seinäjoelle tapahtuu n 20.30 illalla.

Matkan hinta 250 -300 € / hlö Osanottajien lukumäärästä riippuen, 80 ensimmäistä pääsee mukaan - varapaikoille on vielä tilaa. Kannattaa varata, koska aina tulee peruutuksia.

Hintaan sisältyy

-matkan linja-autokuljetus (1 bussi / 2 kuljettajaa – 2 bussia / 3 kuljettajaa)
-hotelliyöpymiset + aamiaiset Saariselällä (4 vrk,2h-huoneissa)
-iltasauna+ kuntosalin vapaa käyttö+ ohjelmamaksu hotellin ravintoloihin
-ruokailut noutopöydästä meno-ja paluumatkoilla (lounasruoka)
-lounasruokailut perillä Saariselällä / ympäristössä 2.- 4. matkapäivinä (ei hotellissa)
-matkajärjestelyt

Lisähintaan

-pääsymaksut ja opastukset mahdollisiin kohteisiin
-1h-huonelisä +95,00 / hlö (3 vrk)
-puolihoitopäivälliset hotellissa 2.- 3. päivinä – lisämaksu +32,00 (17.30-20.00)
-muut mahdolliset lisäpalvelut

Majoituspaikka

*Santa`s Hotel Tunturi sijaitsee aivan Saariselän keskustassa ja palvelujen ääressä. Monelle Saariselän matkaajalle hotelli on varmaan tutumpi Tunturihotellin nimellä.
Majoitustilat ovat erillisissä majoitusrakennuksissa päärakennuksen välittömässä
läheisyydessä (100-150 metriä).Majoitusrakennuksissa ovat myös miesten ja naisten
saunat. Päärakennuksessa ovat vastaanotto ja ravintolatilat.
Hotellin asukkailla on vapaa pääsy ravintoloihin. Viikolla 36 iltaravintolassa on tarjolla
elävää musiikkia useampana iltana.
- Etelä-Pohjanmaan Poliisilaulajien Kirkkokonsertti Pyhän Paavalin kappelissa tiistaina klo 19.00
- Kappelissa on lähes joka ilta jotain ohjelmaa

*Yksityiskohtainen matkaohjelma ja aikataulu lähetetään Matkalle lähtijöille ennen matkaa
*Matkaan laitamme ammattitaitoiset ja palvelualttiit kuljettajat ja tietenkin nykyaikaiset
linja-autot mukavuuksineen.
*Olemme tehneet alustavat varaukset Santa`s Hotel Tunturiin tarjoamaamme ajankohtaan
80 henkilön ryhmälle.

Ilmoittautuminen

Alustava ilmoittautuminen helmi- ja maaliskuun kahvitilaisuuksissa. Jos 80 lähtijää ei ole siinä vaiheessa täynnä on myös mahdollisuus ilmoittautua huhtikuun kahvitilaisuudessa. Näiden ilmoitusten perusteella tehdään päätös bussien lukumäärästä ja lopullinen hotellivaraus.

Alustava ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 31.05.2018, ellei sitä siihen mennessä ole peruttu.

Matka tulee maksaa Ruskan tilille 15.08.2018 mennessä. Huom sen jälkeen tapahtuvista peruutuksista ei rahoja palauteta, vaan jokainen hoitaa peruutusturvan matkavakuutuksella.

Matkavastaava Martti Ahopelto

Puh 050 5489541